Wat een bijzondere ervaring.
We hebben een super fijn maar best intens gesprek gehad. Nicole wist de juiste vragen te stellen, maar ook het goed te begeleiden. Ik ben met fijne adviezen naar huis gegaan.
Het gesprek heeft me ontzettend aan het denken gebracht en het leven op sommige gebieden van een andere kant leren bekijken. Ik kan alleen maar zeggen dat ik het een hele mooie maar bijzondere ervaring vond. Bedankt Nicole.
~Jennifer~

Dank je wel voor je consult samen met mijn dochter. Heeft wel wat in beweging gezet bij mij over het geen mijn dochter spiegelt in mij. Mijn dochter vond dat je goede vragen stelde waar ze echt over na moest denken. Het gaf nog wel mooie gesprekstof tussen ons. In het contact tussen ons kunnen we echt wat met je consult. Dus nogmaals dankjewel.

~ liever anoniem~


Nicole luistert goed naar je en stelt goede krachtige vragen. Deze hebben mij aan het denken gezet en hebben mij geholpen om de antwoorden in mijzelf te vinden.

~Angelique~

Ik ben met nieuwsgierigheid en openheid de sessie ingegaan en het voelde meteen prettig aan. De benadering was persoonlijk en professioneel

Ik ben me nu bewuster van mijn gevoelens, zoals schuld en onveiligheid. Het advies om meer helderheid en veiligheid in mezelf te vinden, vond ik erg waardevol.
Nicole was goed georganiseerd, empathisch, intuïtief en had veel kennis. Ze luisterde aandachtig en gaf persoonlijk advies, inclusief praktische tips en vragen om over na te denken. De horoscoop voor mijn woonplaats was een extra verhelderende toevoeging.
Al met al een fijne en verhelderende ervaring. Bedankt voor alle inzichten!

~Chavelli~


Wauw wat een geweldige ervaring! 
Het mooie van deze wijze van coachen is dat Nicole direct aan de juiste touwtjes trok. Ze kon meteen de diepte in bij me. Een beetje confronterend dat wel, dat iemand je zo snel doorziet! Hierdoor kon Nicole mij wel met de juiste dingen direct helpen! Ik weet nu waar ik mee aan de slag kan en mijn gevoelens zijn bevestigd.
Bedankt Nicole voor deze fantastische ervaring! Je steun en begeleiding, erg dankbaar voor!

       ~Connie~
Van Nicole heb ik een indrukwekkende reading en consult ontvangen!

Haar consult verliep heel prettig en natuurlijk. Ze raakte al gelijk de twee punten aan die voor mij op dit moment spelen en waar ik last van heb. We hebben er gelijk concrete afspraken voor gemaakt om er beter mee om te gaan. Super fijn!
Dankjewel Nicole voor het fijne consult!

~Sadé~Een hele bijzondere ervaring gehad bij Nicole!

Echt bizar wat ze wist over mij via de sterren !
Ze geeft advies en legt je uit waar je talenten liggen.
Ik wens iedereen zo’n mooie ontmoeting bij coachen met sterren.
~Sylvia~

 
Bellen
Instagram