~Ontwikkeling is niet het vullen van een emmer, maar het ontsteken van een vuur.~

Ik ben Nicole, moeder van 2 heerlijke dochters en partner van een lieve man. Verder coach, astroloog en docent. Mijn zon heb ik in  het teken Tweelingen in het 8ste huis, wat ervoor zorgt dat ik een grote nieuwsgierigheid heb naar de transformatie van de ander. Of zoals ik ooit in een mooie uitwisseling te horen kreeg: "Jij schijnt een lichtje op andermans donkere plekken." Mijn maan staat daarbij in Schorpioen dat zorgt voor de nodige diepgang. Al met al genoeg ingrediënten om mijn mooie beroep als astroloog en coach met liefde uit te voeren.

In de verschillende facetten van astrologie zie je waar en waardoor ontwikkeling stagneert. Wat mij fascineert is dat als de mens 'vastloopt' er een transformatie plaats vindt. Je bent klaar voor de volgende stap. Alleen zien we dit nog even niet zo en kan het leven daardoor zwaar en soms emotioneel zijn. Hier help ik een ieder met veel passie doorheen.

Enkele woorden die mij vertegenwoordigen:

  • Luisteren; Het is ontzettend belangrijk om zonder oordeel écht te luisteren.
  • Geduldig; Van nature ben ik een rustig persoon, dit zorgt ervoor dat ik geduld voor jou traject heb.
  • Empathisch en intuïtief; Je goed in kunnen leven in de ander is voor mij belangrijk. Als je dat goed kunt voel je vanzelf meer aan dan wat er verteld wordt.
  • Daadkrachtig; Woorden omzetten in acties en vervolgstappen hoort bij jou traject.
  • Samenwerken; Ik heb vertrouwen in en respect voor jouw traject. Dit zijn ingrediënten die nodig zijn voor een mooie uitkomst van jouw traject.
Bellen
Instagram