~Moed betekent angst voelen en toch je hart volgen~

Wat een astrologisch coachtraject jou oplevert.......

Soms loop je vast. Je weet even niet meer hoe nu verder. Dit levert spanning, onrust, onzekerheid en soms angst op. Je vindt het steeds lastiger gebeurtenissen los te laten. Als mens lopen we allemaal wel eens vast. Je kan hierdoor je regie kwijt raken en weet eigenlijk niet zo goed meer wat je wilt.
Ik help jou de regie terug te pakken door met jou te werken aan bewustwording, inzicht en het nemen van vervolg stappen richting jouw persoonlijk doel. Samen zullen we een op maat gemaakt traject opstellen dat volledig is afgestemd op jouw unieke wensen. Ieder traject krijgt een persoonlijk tintje. Als hoofdtool gebruik ik de astrologische gegevens daarnaast kijken we wat voor jou passend is. Dit kan zijn in de vorm van een horoscoopopstelling, natuurwandeling, opdrachten. Hier maken we een persoonlijk plan voor.

Inzicht en Bewustwording

Dit traject bestaat uit 2 bijeenkomsten. De eerste afspraak staat in het teken van je persoonlijke horoscoop. In de vervolgafspraak behandelen we alle openstaande of opgekomen vragen in de vorm van een horoscoopopstelling.

Kosten €225,-

Leren luisteren naar jezelf

In dit traject, bestaande uit 5 bijeenkomsten, gaan we werken aan de beperkende gedachtes, die voorkomen dat je kan luisteren naar wat jij ten diepste wilt. Ook hierbij gebruiken we de horoscoop als onderlegger voor al jouw vragen en uitdagingen. Tussen de afspraken door houden we contact en ondersteun ik jou middels volle en nieuwe maan berichtjes.

Kosten €635,-

Relatiehoroscoop

Een traject van een relatiehoroscoop is gericht op het versterken van relaties. Dit kan ouder-kindrelatie zijn, liefdesrelatie of werk gerelateerd. Een relatietraject bestaat uit 3 bijeenkomsten.

Kosten €375,-

  

Bellen
Instagram